Finding-Mr-Right

Apie šį filmą sužinojau vienoje iš „China Uncensored“ laidų, kuri vadinasi „The Craziest Immigration Plot You’ll Ever Hear“ (nuorodą įdėsiu gale). Nors laidos tema tik iš dalies susijusi su filmu, nusprendžiau jį pažiūrėti.

Paaiškėjo, kad tai holivudinis lėkštokas filmas apie kinę merginą, kuri atvyksta į Ameriką, kad pagimdytų vaiką (norint suprasti, kodėl reikia pažiūrėti laidą arba žinoti Kinijos įstatymus). Mergina Kinijoje turi draugą, kuris (deja) yra savo šeimos galva (pagrindinė veikėja tėra netyčia pastojusi jo meilužė). Pati veikėja yra pasipūtusi, arogantiška ir mano, kad už pinigus gali nusipirkti viską (jos „vaikinas“ siunčia jai pinigus, nes yra garsus verslininkas). Atvykusi į Ameriką mergina apsigyvena Sietle (Seattle), nes dievina filmą Nemiegantys Sietle (Sleepless in Seattle). Čia ji apsistoja nelegaliuose azijiečių gimdyvių namuose…

Nors iš pirmų filmo epizodų pasidaro aišku, kokia bus filmo pabaiga, man filmas patiko. Pati idėja nėra labai nuvalkiota, o ir šiaip įtiks tiems, kurie dievina romantiką.

 

Nuorodos:

China Uncensored laida: http://www.youtube.com/watch?v=uYWZtnjHmvY

Filmo anonsas: http://www.youtube.com/watch?v=CiwmN_2rIT0

Filmas internetu (kokybė pakankamai normali, anglų subtitrai): http://viooz.co/movies/17672-finding-mr-right-2013.html

Category: Recenzijos  Tags:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.